Lekker in een appartement in en bij de plaats Porec Kroatië via Tui. Tui heeft in Nederland het grootste en veiligste aanbod aan appartementen en hotels. Daarnaast biedt het een aantal campings aan.

Op deze website is voldoende over Porec te vinden en daarom zullen we het vandaag alleen hebben over de accommodaties van Tui.nl.

Appartementen in Porec Kroatië bij Tui.nl

Lekker een fijn bed met airco en een schone douche. Naast de vele populaire campings worden de appartementen steeds populairder. En daarom een lijstje met de beste appartementen in Porec Kroatië te boeken bij de beste reisorganisatie van Nederland.

Apartments Bellevue Plava Laguna

Bellevue Plava Laguna ligt vlak bij de stad Porec en is een appartement met 4 sterren. Porec ligt op loopafstand en hierdoor is ook alles aanwezig wat je nodig hebt voor een top vakantie. Bellevue Plava Laguna heeft onlangs de kamers vernieuwd en een upgrade.

Het complex heeft 207 kamers voor 2 tot 6 personen. De kamers zijn voorzien van een airco, fohn, douche, keuken en meer voorzieningen.

Kamers Bellevue Plava Laguna

De kamers zijn schoon, netjes en gerenoveerd. De kamers waren wat verouderd zoals veel negatief werd beoordeeld door de vele bezoekers.

Alle kamers zijn voorzien van airco, föhn, TV en Wifi op de kamer. De keuken bestaat uit een elektrisch fornuis, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Daarnaast zijn alle kook en eet attributen aanwezig.

De kamers zijn  24 tot 54 vierkante meter groot. Deze kamers zijn voor 2 tot 6 personen.

Zee en zwembad bij Belleveu Plava Laguna

Bellevue Plava Laguana heeft 2 zwembaden. Een voor volwassenen en een voor de kinderen. Bij het zwembad staan ligbedden en parasols klaar. Voor het zwembad zijn er gratis handdoeken te huur tegen een borgbetaling.

Op ongeveer 200 meter van het appartementencomplex ligt de zee met strand. Ook hier staan ligbedden en parasols. Alleen zijn deze wel tegen betaling. Aan het strand bevinden zich een aantal restaurants en bars voor een hapje en drankje. Er zijn douches aanwezig zodat het zout direct van het lichaam gespoeld kan worden.

Activiteiten voor Jong en Volwassen Bellevue Plava Laguna

Voor kinderen en volwassen is er een en het ander te doen. Voor de kinderen is er een miniclub (4 tot 12 jaar) in de ochtend en middag van ongeveer 2 uur. Diverse sportspellen en creatieve workshops. In de avond is er een minidisco rond een uur of 20:30.

Voor de volwassen is in de ochtend ochtendgymnastiek of aquaerobics. In het zwembad wordt er waterpolo, zwembadspellen of poolbasketbal gespeeld. Op het droge is er strandvolleybal en strandvoetbal. In de avond is soms live muziek en live shows.

Categorieën: Accommodaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *