Een aquapark in Porec is Aquacolors Porec in Istrië. Dit aquapark is een redelijk nieuw waterpark en dat zie je direct aan de glijbanen. Deze glimmen nog als nieuw! Aquacolors heeft meerdere zwembaden en maar liefst 13 glijbanen.

Het waterpark is gebouwd voor jong tot oud en dat zie je terug in de verschillende glijbanen en zwembaden. Alles over het park Aquacolors Porec lees je hier.

Aquacolors Porec Waterpark

  • Glijbanen in Aquacolors Porec
  • Entree Prijzen Aquacolors Porec
  • Zwembaden in het waterpark
  • Eten & Drinken
  • Sport & Kinderspeelplaatsen

Glijbanen in Aquacolors Porec

Een waterpark met veel glijbanen is een waterpark dachten ze bij Aquacolors Porec toen ze starten met de bouw.

Aquacolors biedt 13 glijbanen aan met een totale lengte van maar liefst 1 kilometer. Een mix van snelle en trage glijbanen met of zonder band.

1. Windigo

Race tegen 6 anderen op een glijbaan van 77 meter. Je begint bovenin in het donker. Na een cirkel gemaakt te hebben tref jij je tegenstanders. Wie komt als eerste uit de glijbaan?

2. Magicone

De Magicone is een unieke glijbaan en tref je alleen in Aquacolors. Van de Magicone glij je met maximaal 4 personen tegelijk van een vlot. Deze baan is goed voor 46 meter en is de grootste in Europa.

4. Family Rafting Slide

Dit is de langste glijbaan van het waterpark. Met maar liefst 204 meter raft jij met je vrienden of familie naar beneden.

5. Looping Rockets (onze favoriet)

De Looping Rockets is de snelste glijbaan van het park. Je neemt plaats in een cabine en na een paar seconden valt de bodem onder je voeten vandaag en schiet naar beneden. Heel tof!

6. Watter Slides For Kids

Meerdere leuke korte glijbanen voor de allerjongste. De glijbanen liggen in een kinderbad met goed zicht voor ouders.

7. Spheres

Glijbaan voor 2 personen die 88 meter lang is met verschillen lichten en geluid effecten. Deze glijbaan heeft een gemiddelde snelheid.

8. Turbolance

Een glijbaan waar je vanaf gaat met een opblaasband. Je begint van een redelijke hoogte en gaat met z’n tweeën redelijk hard naar benden. Vervolgens schiet je omhoog en weer omlaag.

9. Multisurf

Glij met je buik vanaf de rode Multisurf af. Met deze kan je maximaal 4 personen tegelijk glijden.

10. Freefall

Keihard naar benden vanaf de Freefall. Heb jij de moed om keihard naar beneden te glijden?

11. Uphill Navigatour

Bij deze op en neer. Bij deze glijbaan voel je maag op en neer gaan. Deze glijbaan gemiddeld een stuk langer dan de rest. De lengte van deze glijbaan is 222 meter.

12. Space Boat

Is een trechter glijbaan waar je in wordt opgeslokt en de zwaartekracht voelt.

13. Black Hole

Wordt duizelig in de Technical Data. Deze Glijbaan bestaat uit een aantal cirkels met een stijl einde. De Technical Data is 16 meter lang.

Entree Prijzen Aquacolors Porec

Leuk z’n aquapark in Poec maar wat kost dat? Er zijn twee prijslijsten een in het hoofdseizoen juli en augustus en buitenseizoen juni en september.

Een dagticket voor het buitenseizoen zijn de entreeprijzen:

Kinderen tot 100 cm is de entree gratis. Kinderen vanaf 15 jaar betalen 140 Kuna en voor volwassenen 185 Kuna. Er bestaat ook familie korting en studenten korting.

Een dagticket voor het hoofdseizoen zijn de entreeprijzen een stukje duurder. Zolang je gebruik maakt van familie korting heb je altijd de beste deal!

Eten & Drinken

Met al het ren en klimmen slaat de trek toe. Bij de Aquacolors is er voldoend eten te verkrijgen.Van verse hamburgers, gezonde salade tot gegrild vlees. Bijna alles is aanwezig en sluit af met een koffie, biertje, cocktail of ijsje.

1. Verse Salade

We beginnen gezond. Fruit en groente in verschillende smaken en combinaties zijn bestelbaar. Een lekkere vitamine boots voor het lichaam.

2. Burgers & Grill

Vers gegrilde hamburgers, visburgers, chevapi, gegrilde inktvis of een andere delicatesse worden vers gemaakt.

3. Pizza & Sandwiches

Pizza is erg populair en daarom ook verse pizza’s bij de waterpark te bestellen. Naast de pizza zijn er ook verse sandwiches te bestellen.

4. Drinken, Koffie, IJs, Bier & Cocktails

Ja, natuurlijk, er moet wel wat te drinken zijn bij al dat eten. Daarom is alles er wel te krijgen wat je wenst aan drinken. Een heerlijk koud biertje is zeker een aanrader na een hele dag met de kids.

Voor de kinderen is er ook nog vers ijs te bestellen in 10 verschillende smaken. En voor de volwassenen een verfrissende drank cocktail.

Zwembaden in het waterpark

Lekker afkoelen in het zwembad? In het park zijn er 2 zwembaden te vinden en een Lazy River. De 2 zwembaden bestaat uit een 500 vierkantenmeter kinderzwembad en een 1500 vierkantenmeter Wave Pool. De Lazy River is 500 meter lange zwembaan.

Bij het zwembad zijn stoelen en ligbedden te vinden. Deze bedjes en stoelen zijn uiteraard gratis te gebruiken. Toen wij er waren was er voelde lig plek. Ook omdat de meesten natuurlijk druk zijn met de glijbanen.

Sport & Kinderspeelplaatsen

Ook kan er gesport en gespeeld worden. Er zijn twee beachvolleybal van zand waar op gespeeld kan worden. Voor kinderen zijn er redelijk wat speeltoestellen beschikbaar. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *