Met de auto, caravan of camper naar kroatië / Porec? Dit kan zeker! Vanaf Utrecht is het ongeveer slechts 1.400 kilometer naar het populaire plaatsje Porec in Kroatië.

De meeste mensen die naar een camping in Porec gaan nemen bijna allemaal de auto, caravan of camper mee. Doordat de wegen over het algemeen redelijk tot goed zijn is dit geen probleem.

Wegen naar Kroatië Porec

De rit begint natuurlijk in Nederland of België. Vanuit daar rijd je door Frankfurt en München. Vervolgens kom je in Oostenrijk aan. Tot hier zijn de wegen echt allemaal perfect!

Na Oostenrijk kom je door Slovenië. Hier zullen er een aantal wegen van iets mindere kwaliteit zijn. Gelukkig is dit niet een hele lange afstand.

Na Slovenië bereiken we Kroatië. Voordat je kroatie in kan zal er een controlepost zijn. Iedereen dient zijn of haar ID te tonen. 99 van de 100 keer kan je gewoon doorrijden. Hetzelfde geldt in Kroatië er zullen ook mindere wegen tussen zitten. Houdt hier rekening mee.

Streng verboden Alcohol in het verkeer!

Gebruik geen alcohol in het verkeer in Kroatië. Ze zijn hier erg streng in en de boetes zijn hoog! Een heel laag promillage is al te veel. Denk hierbij aan 1 slok bier!

Langs de wegen staan flitspalen. De beruchte radar detectors die in Nederland verboden zijn nog niet verboden in Kroatië.

Algemene Rij Regels in Kroatië

Gevarendriehoek

De gevarendriehoek

Minder validen parkeerplekken

Kinderen voorin?

Snelheid in Kroatië

Tanken

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

De mooiste stranden in Istrië

Hier vind je de mooiste stranden van Istrië. Zoals bekend zijn de meeste stranden in Istrië en Porec niet van zand maar van stenen en kiezels.  Het fijne hiervan is dat je niet overal dat Lees verder…

Uncategorized

De meest gestelde vragen over Porec Kroatië!?

Er worden op google veel en vooral rare vragen gesteld. Wij proberen zoveel mogelijk vragen over Porec Kroatië te beantwoorden. Zodat iedereen rustig op vakantie kan. Snellinks na jouw belangrijkste vraag Vind hieronder je vraag Lees verder…

Uncategorized

Uit eten in Porec Kroatië

In en omgeving van Porec zijn genoeg gelegenheden om uiteten te gaan. Uiteten in Porec kan op verschillende prachtige locaties en dorpjes. Als je in het bezit bent van een auto, maak hier dan optimaal Lees verder…