camping porec istrië Kroatië

Natuurlijk, lekker een camping in Porec Kroatië direct aan zee. Veel campings in en omgeving Porec Kroatië liggen direct aan het strand.

Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijstje met campings in Porec die direct aan het strand liggen.

Eerst iets over de stranden in Porec Kroatië. De stranden in Porec Kroatië en omgeving hebben veelal geen zandstrand. Het strand in Porec Istrië bestaat voornamelijk uit kiezelstenen, stenen en rots

Doordat er geen zandstrand is is het zeer helder en perfect voor duiken. Houdt hier rekening mee voor vertrek en neem dus waterschoenen mee. 

Campings in Porec aan zee

Natuurlijk wil je een camping in Porec dat direct aan zee ligt. De meeste campings in Porec en in de provincie Istrië liggen direct aan zee en hebben een eigen nette kustlijn. We hebben de 4 beste campings en die ook nog aan zee liggen.

Camping Bijela Uvala direct aan zee

Ook de populairste camping van de Nederlanders in Porec Kroatië ligt direct aan zee. Deze camping heeft kiezelstrand en een betegeld strand. 

Bij het strand staan ligbedden, deze kunnen gehuurd worden. Op het betegeld strand kan je ook liggen, neem wel een hoofdkussen mee. De stenen zijn nogal hard. 

Camping Lanterna direct aan zee

Camping Lanterna in Porec is een grote maar nette camping. De camping heeft een 3 kilometerslange kustlijn aan kiezelstenen. Opzoek na rust en zee dan is dit de camping in Porec voor een warme vakantie.

Camping Zelena Laguna direct aan zee

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Camping Boutique Camp Materada Beach

Een kleinere maar zeer nette camping. Kom je echt voor wat meer rust tijdens de vakantie? Ga dan naar Camping Boutique Camp Materada Beach. 

camping Bijela Uvala porec direct aan het strand

Camping Bijela Uvala direct aan zee

We beginnen direct met de grootste camping onder Nederlanders en Belgen. Deze camping staat in Porec Kroatië aangeschreven als een van de beste campings. De camping Bijela Uvala ligt direct aan zee en heeft meerdere zit en lig plekken aan zee. 

De zee aan camping Bijela Uvala is zeer schoon en aangemerkt met een blauwe vlag. Dit betekend dat het water helder en schoon is. De bodem van de zee bestaat uit kiezelstenen, sten en rots. 

Het dragen van waterschoenen is geen overbodige luxe. Een boot meenemen naar camping Bijela Uvala is geen enkel probleem. In zee is er een klein haventje voor een x aantal boten. 

–          Meer info over camping Bijela Uvala

Camping Lanterna direct aan zee

Ook camping Lanterna ligt direct aan zee en heeft een kiezel en rots strand. Camping Lanterna heeft een zeekust van maar liefst 3 kilometer. Het is omringd door bomen waar voldoende schaduw te halen is. 

De camping Lanterna is net zoals Bijela Uvala een zeer grote camping met alle faciliteiten. Er is plek voor meer dan 3.000 personen. 

camping zelena laguna direct aan het strand

Camping Zelena Laguna direct aan zee

Camping Zelena Laguna is net zoals de bovenstaande twee campings een grote camping in Porec Kroatië. De zee grenst direct aan camping Zelena Laguna en heeft een kiezel en rots strand. 

De zee is aangemerkt met een blauwe vlag. Dit betekent dat de zee voldoet aan bepaald schoonheid en milieu eisen. Een eigen meegebrachte boot kan geparkeerd worden in de zee. 

Camping Boutique Camp Materada Beach

Camping Boutique Camp Materada Beach

Oke, dit is een iets rustigere camping in vergelijking met de vorige 3. Maar zeker niet minder of misschien wel beter van kwaliteit.

Ook camping Boutigue Camp Materada Beach ligt direct aan de prachtige zee met een Blue Flag. Het mooie aan deze camping is dat je binnen 20 minuten lopen in het centrum van Porec bent.

Categorieën: Campings Porec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *