campings direct aan strand in Porec

Natuurlijk, lekker een camping in Porec Kroatië direct aan zee. Veel campings in en omgeving Porec Kroatië liggen direct aan het strand.

Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijstje met campings in Porec die direct aan het strand liggen.

De stranden in Porec en omgeving hebben veelal geen zandstrand. Het strand bestaat voornamelijk uit kiezelstenen, stenen en rots. Houdt hier rekening mee voor vertrek. 

–          Wat mee te nemen naar Porec Kroatië 

De volgende populaire campings in Porec Kroatië liggen aan zee

Natuurlijk wil je een camping in Porec dat direct aan zee ligt. Dit zijn de 4 beste campings en die ook nog aan  zee liggen.

–          Camping Bijela Uvala direct aan zee

–          Camping Lanterna direct aan zee

–          Camping Zelena Laguna direct aan zee

–          Camping Boutique Camp Materada Beach

camping Bijela Uvala porec direct aan het strand

Camping Bijela Uvala direct aan zee

We beginnen direct met de grootste camping onder Nederlanders en Belgen. Deze camping staat in Kroatië aangeschreven als een van de beste campings. De camping Bijela Uvala ligt direct aan zee en heeft meerdere zit en ligplekken aan zee. 

De zee aan camping Bijela Uvala is zeer schoon en aangemerkt met een blauwe vlag. Dit betekend dat het water helder en schoon is. De bodem van de zee bestaat uit kiezelstenen, sten en rots. 

Het dragen van waterschoenen is geen overbodige luxe. Een boot meenemen naar camping Bijela Uvala is geen enkel probleem. In zee is er een klein haventje voor een x aantal boten. 

–          Meer info over camping Bijela Uvala

Camping Lanterna direct aan zee

Ook camping Lanterna ligt direct aan zee en heeft een kiezel en rots strand. Camping Lanterna heeft een zeekust van maar liefst 3 kilometer. Het is omringd door bomen waar voldoende schaduw te halen is. 

De camping Lanterna is net zoals Bijela Uvala een zeer grote camping met alle faciliteiten. Er is plek voor meer dan 3.000 personen. 

–          Meer info over camping Lanterna

camping zelena laguna direct aan het strand

Camping Zelena Laguna direct aan zee

Camping Zelena Laguna is net zoals de bovenstaande twee campings een grote camping in Porec Kroatië. De zee grenst direct aan camping Zelena Laguna en heeft een kiezel en rots strand. 

De zee is aangemerkt met een blauwe vlag. Dit betekent dat de zee voldoet aan bepaald schoonheid en milieu eisen. Een eigen meegebrachte boot kan geparkeerd worden in de zee. 

–          Meer info over camping Zelena Laguna

Camping Boutique Camp Materada Beach

Camping Boutique Camp Materada Beach

Oke, dit is een iets rustigere camping in vergelijking met de vorige 3. Maar zeker niet minder of misschien wel beter van kwaliteit.

Ook camping Boutigue Camp Materada Beach ligt direct aan de prachtige zee met een Blue Flag. Het mooie aan deze camping is dat je binnen 20 minuten lopen in het centrum van Porec bent.

Categorieën: Campings Porec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Campings Porec

Camping Lanterna Boeken – Porec Kroatië

Natuurlijk, je wil een mooie plek en wil niet te veel betalen voor camping Lanterna in Porec Kroatië. Daarom hebben wij de grootste en veiligste camping Lanterna aanbieders voor jou op een rij gezet. Daarnaast Lees verder…