camping Lanterna overzicht

Camping Lanterna in Porec Kroatië. Natuurlijk, je wil een mooie plek en wil niet te veel betalen voor camping Lanterna in Porec Kroatië.

Camping Lanterna ligt direct aan het strand en biedt diverse verblijf opties aan.

De camping heeft 4 sterren en heeft diverse faciliteiten.

Camping Lanterna in Tar Kroatië biedt een welverdiende vakantie (algemeen info)

Camping Lanterna is een camping dat tussen Novigrad en Porec ligt. De camping heeft een kustlijn van maar liefst 3 kilometer. Deze 3 kilometer aan kustlijn verraad ook direct de omvang van camping Lanterna in Porec Kroatië.

Ondanks deze grote en drukte schrijven de vakantiegangers weinig tot niets van drukte te merken. De accommodaties en staanplaatsen zijn ruim opgezet, meerdere zwembaden, 16 zwembaden, 3 kilometer kustlijn en diverse restaurantjes. Op de camping zijn 2 pinautomaten te vinden.

De camping Lanterna heeft 4 sterren en is geopend van 28/4 tot 1/10. De camping heeft een totaaloppervlakte van maar liefst 83 hectare en plek voor ongeveer 9.000 personen.

Er is gratis wifi in bepaalde zones en bij het restaurant van Adria. Huisdieren meenemen? Ja ook deze zijn in bepaalde zones van de camping toegestaan.  De receptie is 24 uur per dag geopend en voor de auto van 7:00 tot 23:00 uur.

Camping Lanterna is trots op

Lanterna camping zwembad porec kroatie

Camping Lanterna in Tar is trots op een aantal punten. Deze benoemen ze dan ook graag.We zullen er een aantal opnoemen.

Er is een centraal plein op de camping, de camping is een soort schiereiland met veel zeewater, veel bomen voor schaduw, moderne camping, luxe ingerichte tenten, veel kinderspeelplaatsen, een strand met Blauwe Vlag, een aqua park, een sportzone, fitness, music en fun voor alle leeftijden en een rijk aanbod van restaurant en bars.

Wat is er nieuw in 2019 op Camping Lanterna

Op een grote camping veranderd er elk jaar wel iets. Zo ook op camping Lanterna. Het volgende is nieuw in vakantiejaar 2019.

De Aquamar is uitgebreid met een nieuw zwembad en een ligweide. Nu zijn er in totaal 16 zwembaden met een totaal wateroppervlakte van 2,6 kilometer. (bizar)

Er is een fietspad aangelegd langs de 3 kilometer lange kustlijn. Hierdoor kunnen kinderen zich sneller verplaatsen.

Het V Sport Park krijg een nieuwe speeltuin in het midden van de camping. Nieuwe Family Mega Luxury standplaats voorzien van barbecue en eettafels. Het sanitaire blok in zone A is weer helemaal gemoderniseerd met alle sanitaire voorzieningen.

Camping Lanterna Plattegrond

Zoals al aangegeven. Camping Lanterna is groot, zeer groot. Daarom is een plattegrond van de camping wel zo handig. Je ziet de volledige kustlijn van de camping Lanterna. Door op de afbeelding te klikken vergroot je de kaart.

camping lanterna plattegrond

Camping Laterna Restaurant

Uitzicht op zee? Verse vis? Of romantisch uiteten? Fast Food? Het kan allemaal.  Er zijn immers 6 restaurant op de camping aanwezig. En een straat met allerlei take away eten.

De 4 beste restaurant op camping Laterna zijn: Trattoria La Pentola, A la carte restaurant en Take away Adria,Tuna Bay Grill en A la carte restaurant Grano Duro.

Trattoria La Pentolais het restaurant met uitzicht over zee. En zit op het oostelijke deel van de camping.Tuna Bay grill is de tonijn de specialiteit en A la carte restaurant Grano Duro heeft een Italiaanse keuken.

Buiten de camping een keer uiteten? Kies dan voor Restaurant Konoba Daniela. Heerlijk restaurant en niet te duur. Voor meer restaurants in omgeving Porec zie de blog: Uit eten in Porec Kroatië

Omgeving Camping Lanterna

Camping Lanterna ligt het in het dorpje Tar. Het dorpje Tar zelf is niet heer erg bijzonder. In het dorpje Tar vind je supermarktje, kerkje en restaurants.

Vanaf de camping naar Porec is ongeveer 14 kilometer. Omdat de meeste vakantiegangers met de auto komen is deze korte rit goed te doen.

Een andere leuke plaats om zeker even te bezoeken is Vrsar. Vrsar is een klein vissersdorpje maar wel een stukje langer rijden dan Porec. Andere plaats op 12 kilometer is Novigrad. Uiteraard ook een vissersdropje.

Eigenlijk hoef je niet van de camping af. Camping Lanterna is eigenlijk een klein dorp. Er is plek voor maar liefst 9.000 personen.

Dansen, feesten en uitgaan voor jong en oud

De camping Lantera biedt niet alleen allerlei leuke activiteiten aan voor volwassenen of kinderen, ook de jongeren kunnen zich prima vermaken op deze familiecamping in Kroatië.

Zo kunnen ze lekker uitgaan. Even geen ouders en lekker dansen en feesten. Het kan gewoon! Terwijl de jeugd los gaat in de disco, kan jij even ontspannen en bijkomen van het dagelijkse hectische leven.

Op deze manier zal de vakantie bijna gegarandeerd een spetterend succes worden, aangezien iedereen kan doen waar hij zin in heeft en wanneer hij wil. Daarvoor ga je immers weg van huis.

Op camping Lantera kan er gefeest worden maar ook buiten de camping is voldoende te doen. In het centrum van Porec zijn er diverse kroegen en clubs te vinden. Club villa & Byblos zijn wel de bekendste.

Genoeg te doen voor kinderen op Camping Lanterna

camping lanterna kinder zwembad

Naast recreatieactiviteiten voor volwassenen, is er uiteraard ook genoeg te doen voor de kinderen. Zo zijn er verschillende speeltuinen: een buitenspeeltuin én een waterspeeltuin.

Ideaal voor als het weer tropische temperaturen bereikt en je geen zin hebt om erop uit te gaan met het gezin. Je kan dan gemakkelijk op de camping Lanterna blijven!

De kinderen kijken daar hun ogen uit. Het creatieve animatieteam garandeert dat ieder kind het naar zijn zin heeft. Het team zit bomvol leuke ideeën voor activiteiten die ze samen ondernemen. Zo heb niet alleen jij maar ook jouw kind de vakantie van zijn leven.

Categorieën: Campings Porec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *