Camping Puntica in Funtana vlak bij de stad Porec Kroatië. Camping Puntica ligt direct aan zee en in het dorp Funtana. De camping is gemiddeld een stuk kleiner dan dat we gewend zijn van de campings in Istrië. Op camping Puntica is plek voor ongeveer 700 personen.

De populairste voorzieningen voor een camping zijn allemaal aanwezig. Denk aan Wi-Fi, strand, restaurants, bars, souvenirwinkel en winkelrestaurant.

Het strand bestaat uit betegeld, rotsachtig en gras stand. Daarnaast is er een kinderstrand en douches.

Camping Puntica Zwembad & Zee

Camping Puntica ligt direct aan zee en heeft geen zwembad. Al het water plezier bevind zich dus bij het strand. De zee in Istrië is ook zeer schoon en aangemerkt met de Blue Vlag.

Het strand aan zee bestaat uit 3 soorten. Betegeld, rotsachtig en een strand van gras. Voor kinderen is er een speciaal zwemstrand. Zodat iedereen veilig het water in kan.

Na het spelen in het water kan het zout er afgespoeld worden bij de douches die direct aan strand gevestigd zijn.

Camping Puntica Sanitaire Voorzieningen

Op een camping is een sanitaire voorzieningen en hygiëne zeer belangrijk. Dit is een van de meest belangrijke aspecten voor een fijne en rustgevende vakantie.

Er zijn voldoende douches, wc’s, wastafels en wasbakken. Daarnaast zijn er wc’s voor mensen met speciale behoeften. Bijvoorbeeld rolstoel.

De douches en wc’s worden meermaals op een dag schoongemaakt. Wat wel zo fris is. Als we op Zoover de recensies lezen over de netheid van Camping Puntica dan zijn deze zeer positief.

Lars gaf Camping Puntica een 10 op zoover.nl en zei samenvattend. Super strak nieuw sanitair en continu schoongemaakt.

Plattegrond Camping Puntica

camping puntica plattegrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *