Camping Stella Maris is een 4 sterren camping in Umag Istrië. Een camping met een mooi groot zwembad en ingerichte kinderspeelplaatsen. Het Stella Maris Resort heeft alles voor een heerlijke zomervakantie. Bars, clubs, restaurants, winkels en meer.

Camping Stella Maris Umag Voorzieningen

Op de camping zijn diverse restaurants te vinden. Pizza’s, hamburgers,  pasta, verse vis of toch een goed stuk Balkan vlees.

Verder is er een verkoop van groente en fruit, bakker, ijs, supermarkt en een geldautomaat aanwezig. Op Camping Stella Maris is WiFi gratis en op diverse plekken te gebruiken.

De camping heeft 5 verschillende sanitaire blokken met voorziening voor babys. De sanitaire blokken zijn voorzien van douches, wastafels, wasmachines en afwasplaatsen.

Strand en Zwembaden Camping Stella Maris

De zee ligt direct aan de camping Stella Maris Umag. De zee heeft een blauwe vlag. Dit betekend dat de zee erg schoon is. Op de camping zijn er zwembaden voor jong en oud. Voor jong zijn er verschillende speeltoestellen en goed zicht voor de ouders.

Animatie en Entertainment

Op de camping zijn een aantal kinderspeelplaatsen. Er is een Mini Club voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud.

Voor de oudere kinderen en ouders is er een activiteiten programma. Een aantal activiteiten zijn diverse sportprogramma’s, keep fit en aqua aerobics.

In de avond is er meermaals per week een live optreden. Feesten met de andere vakantiegangers. De georganiseerde activiteiten op de camping zijn beschikbaar van 18-6 tot en met 9-9.

Strandvolleybal veld, hardloopbaan, mini golf, adrenaline park en buiten de camping veel snelle en sport activiteiten te doen.

Huisdieren op Camping Stella Maris

Huisdieren zijn toegestaan op Camping Stella Maris. Maar niet overal op de camping. Een aantal percelen en stacaravans op de camping in zone B zijn huisdieren toegestaan.

De bijbetaling voor een huisdier bedraagt 98 KUNA. Dit is ongeveer 13 euro per huisdier per dag. Op de camping zijn huisdier douches aanwezig. De huisdieren mogen niet los rond lopen en altijd onder toezicht zijn.

Uit eten? Dan is de hond niet welkom in het restaurant. Naar het strand met je huisdier? Dat kan, er is een aparte plaats voor de huisdieren.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *