Camping Porec de leukste en gezelligste

Tof! Waarschijnlijk ben jij opzoek naar een leuke, gezellige camping in Porec. Dan dit jouw Pagina.

Porec heeft veel gezellige en grootte campings waar elk jaar veel Nederlandse toeristen heen gaan. Veel van deze campings in Porec liggen aan de azuurblauwe schone zee en hebben vaak allemaal een mooi groot zwembad.

Algemene Camping Informatie in Porec

Campings in Porec Kroatie zijn over het algemeen redelijk goedkoop. Helemaal als het wordt vergeleken met Frankrijk of Italië. Maar dit betekent niet dat de campings minder of slechter zijn dan die in Frankrijk of Italië.

Het reizen naar een camping in Porec is goed te doen met camper, auto of caravan. De wegen zijn over het algemeen goed en de reis vanaf Utrecht is ongeveer 1.400 kilometer!

Er kan ook gevlogen worden naar Pula. Pula is een stad dat op 50/60 kilometer ligt van Porec. Er zijn verschillende directe vluchten vanaf Schiphol en Rotterdam. Maar ook vanuit België en Duitsland zijn er direct vluchten.

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen op deze website is de valuta in Kroatië de Kuna. De Kuna kan gewoon gepind worden bij een pinautomaat. Veel campings hebben meerdere pinautomaten.

algemene camping informatie Porec

De 3 Meest Geboekte Campings Door Nederlanders

Hieronder zie je de 3 meest geboekte camping in Porec door Nederlanders. De 3 campings zijn erg groot en lijken wel op dorpen. Zo is er op camping Bijela Uvala plek voor meer dan 6.000 personen. Het fijne aan deze campings is dat je er niet af hoeft. Viskraampjes, supermarkten, snacks, pizza en zelf restaurants op de camping.

Op eigenlijk alle grote campings bevinden zich meerdere restaurant, winkeltjes, pinautomaten en supermarktjes. In principe hoef je dus niet van de camping af.

Op alle 3 de campings is er genoeg te doen voor jong en oud. Zelf voor jongeren die 18 jaar en ouder zijn. Zee, uitgaan en dikke clubs. Er is in en omgeving Porec dus voldoende te doen.

Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala Porec Istrie Kroatie

Camping Bijela Uvala

  • Direct aan zee
  • Ruime accommodatie keuze
  • List item

Lanterna

Camping Lanterna Kroatie Porec

Lanterna

  • List item
  • List item
  • List item

Zelena Laguna

Camping Zelena Laguna Porec

Zelena Laguna

  • List item
  • List item
  • List item

Liever niet naar een van de populairste campings in Porec voor Nederlanders? Of toch een iets rustigere camping in Porec? Dan zijn er nog genoeg opties! Er is zelf een naturisten camping.

Naturisten Camping Porec: Camping Ulika

Dit is de nummer 1 naturisten camping in Porec. Zo krijgt het van meer dan 100 Nederlanders een gemiddeld cijfer van 8,5. En dat te bedenken dat Nederlands altijd wat te klagen hebben!

Het is een luxe naturisten camping met veel verschillende faciliteiten en kampeer mogelijkheden. Natuurlijk is er een zwembad en ligt het direct aan zee.

Er zijn meer dan 200 staanplaatsen en er zijn verschillende opties tot overnachten. Ulika heeft een restaurant en een mini supermarkt. Het restaurant is goed en goedkoop. De mini supermarkt is wat aan de prijzige kant.

Andere Campings in Porec Istrië

Hieronder bevindt zich een lijst met andere Campings. Gesorteerd op beoordelingen van Nederlandse toeristen.