bijela uvala camping porec istrieLekker ontspannen op de prachtige camping Bijela Uvala. Vind jij het hoog tijd om lekker vakantie te vieren en wil je heerlijk genieten van de zon op de camping?

Ga dan naar Kroatië, naar het prachtige Bijela Uvala camping. Door de geografische ligging kent Kroatië allerlei diverse invloeden en dat is terug te zien in de indrukwekkende cultuur.

Wil je Kroatië echt meemaken en ontdekken? Bezoek dan een camping zoals de bijzondere camping Bijela Uvala. Deze top camping heeft alles voor jong en oud en laat jou Kroatië op een andere manier ontdekken. De vele uurtjes zon zorgen gegarandeerd voor een heerlijke, zonnige vakantie!

Bijela Uvala Camping Inhoudsopgave

Dit is de inhoudsopgave van de camping Bijela Uvala. Bijela Uvala is een groot vakantiedrop en daarom hebben we een aantal zaken op een rij gezet. Is de camping aan het strand? Is er genoeg te doen voor de kids? Wat zijn de faciliteiten?

  1. Bijzondere camping, prachtige locatie
  2. Zon, zee en natuurlijk strand
  3. Zwemmen in prachtige zwembaden
  4. Tennissen, volleyballen – het kan allemaal
  5. Genoeg activiteiten en een animatieteam
  6. Uitgaan en nieuwe mensen ontmoeten
  7. Bijzondere bezienswaardigheden in de buurt
  8. Diverse leuke accommodaties
  9. Behulpzaam en vriendelijk

Bijzondere camping, prachtige locatie

Je vraagt je misschien af waar dat oh zo mooie Bijela Uvala dan ligt. Deze camping ligt in een bosrijk gedeelte van Kroatië, namelijk in Istrië. Het heeft een prachtige locatie. Naast de bijzondere natuur kan je genieten van een prachtige azuurblauwe zee met talloze kleine eilandjes die vlak voor de kust liggen.

Bijela Uvala heeft een omgeving die je dus niet zo snel zal vergeten en waar je het rest van het jaar over droomt. Door de vele uren zonneschijn kan jij op en top genieten van die bijzondere locatie van deze camping in het prachtige Kroatië.

Zon, zee en natuurlijk strand

De ligging is niet alleen bijzonder om te aanschouwen, het is tevens ideaal. Zo zit je zo op het strand om lekker te bakken in het zonnetje. Of je kan ervoor kiezen om een verfrissende duik te nemen in de prachtige azuurblauwe zee.

Het strand ligt vrijwel direct aan de camping. Houd er wel rekening mee dat dit strand iets anders is dan de stranden die je wellicht gewend bent in Nederland. Het strand in de buurt bestaat uit rotsen en kiezelstenen. Daar tegenover staat dat het strand beschikt over een ‘Blue Flag’: de internationale aanduiding voor goed schoon zeewater.

Zwemmen in prachtige zwembaden

Ben je niet zo’n fan van de zee of het strand? Dan kan je op de camping Bijela Uvala terecht op een van de andere faciliteiten. Zo kunnen de kinderen vele uurtjes spenderen in het heerlijke water in een van de zwembadcomplexen.

Eén van die faciliteiten ligt zelfs dichtbij het strand. Ideaal als niet iedereen dezelfde plannen heeft: de kinderen naar het zwembad en jij naar het strand!

Uiteraard is er ook rekening gehouden met de kleintjes onder ons. Er zijn speciale gedeelten in het zwembad die ondieper zijn, zodat zelfs de kleine kinderen lekker kunnen spelen in het water.

Tennissen, volleyballen – het kan allemaal

Maar er is meer te doen op deze top camping in Kroatië! Zo zijn er nog tal aan andere faciliteiten. Voor de sportieve vakantieganger is er een tennisbaan te vinden en diverse soorten watersport worden er aangeboden. Daarnaast kan je ook lekker los gaan op het strand met een potje beachvolleybal.

Bovendien is er voor de jongere sportievelingen ook een leuke speeltuin en er is de gelegenheid om te gaan waterfietsen. Kortom, er is voor iedereen wat wils! Ben jij echter niet zo sportief, maar wil je wel genieten? Dan kan jij heerlijk bijkomen in de bar of in het restaurant.

Genoeg activiteiten en een animatieteam

Ga je met het gezin Kroatië ontdekken en twijfel je nog over de camping? Kies dan voor Bijela Uvala! Er zijn genoeg activiteiten om de kinderen dagen bezig te houden als je door bijvoorbeeld de hitte geen zin hebt om erop uit te gaan. Dat is toch erg handig?

Bovendien is er een goed animatieteam op de camping aanwezig dat ontzettend veel leuke ideeën heeft voor allerlei activiteiten. Zij kunnen de kids lekker bezig houden en ervoor zorgen dat ook de kleinste onder ons een ontzettend leuke vakantie beleven.

Uitgaan en nieuwe mensen ontmoeten

Ook voor de oudere kinderen, de tieners, is er genoeg te doen. Speciaal voor de jeugd, de jongeren, is er bijvoorbeeld een gratis busje dat altijd naar de dichtstbijzijnde disco rijdt. Zo kan jij met een gerust hart jouw zoon of dochter een avondje uit laten gaan.

Op die manier heeft iedereen het naar zijn zin en geniet lekker van de vakantie. Lekker even tot rust komen en ontspannen – daarvoor ga je immers op vakantie! Gelukkig kan dat dus ook gewoon op deze top camping in Kroatië.

Bijzondere bezienswaardigheden in de buurt!

Naast allerlei activiteiten en faciliteiten op de camping zelf, is daarbuiten ook genoeg te doen! Er zijn allerlei leuke uitjes mogelijk. Zo kan je een dagje naar de kalkgrotten gaan of kan je het dichtbijgelegen Poreč bezoeken. Daar kan je lekker een terrasje pakken of wandelen over de prachtige boulevard. Er is namelijk genoeg te zien daar.

Regelmatig staan er straatartiesten of kunstenaars die hun kunsten tentoonstellen. Eventjes wat verder van de camping, zo’n 20 kilometer, licht het pittoreske Rovinj. Dat is ook zeker de moeite waard om te ontdekken als je toch in Kroatië bent.

Diverse leuke accommodaties

Sta je al helemaal te popelen om die prachtige vakantie naar Kroatië te boeken en is je oog gevallen op Bijela Uvala? Dan is de volgende stap om te beslissen hoe jij jouw zonvakantie gaat spenderen: welke accommodatie past het beste bij jouw wensen?

Op de camping Bijela Uvala kan je kiezen voor een stacaravan, safaritent en nog veel meer. De stacaravans staan op terrassen en bevinden zich op het autovrije gedeelte van de camping. Dat is heerlijk rustig en veilig voor de kinderen. De diverse tenten daarentegen staan gezellig bij elkaar om optimaal te genieten van die heerlijke campingsfeer.

Behulpzaam en vriendelijk

Als je hulp nodig hebt met het uitladen, dan zijn er genoeg medewerkers aanwezig die jou graag een handje helpen. Ga je liever niet met de auto erheen, dan is het ook mogelijk om met een bus pendel te arriveren. Laat dat dan alleen van tevoren even weten per telefoon of email. Op die manier kan het personeel op de camping jou helpen.

Wellicht het bijzonderste aan deze prachtige camping in het bijzondere Kroatië? De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel en de uitgebreide faciliteiten. Dus waar wacht je nog op? Beleef het zelf!