Motodrom Porec ofwel Istra Kart. De beste, langste, oudste crossbaan en kartbaan van Istrië Kroatië. Motodrom Porec bestaat al sinds jaar 1999 en is de plek voor aderliniekick.

Naast het karten biedt Motodrom Porec nog een aantal toffe activiteiten aan zoals Paintball, Segway, Cross Kart, Quad en een Adventure Park. Ook deze onderdelen zullen in dit artikel aanbod komen.

Karten bij Motodrom in Tar Porec

Test je rijvaardigheden op de kartbaan van Motodrom Porec. De kartbaan is ongeveer 600 meter lang en is 7 tot 9 meter breed.

Motodrom Porec biedt verschillende karts aan voor jong tot oud en beginner tot gevorderd. Let op! Als de baan nat is wordt er niet gereden uit veiligheidsoverwegingen.

Aanbod karts Motodrom Porec

Zoals gezegd, het aanbod is voor jong tot oud en van beginner tot gevorderd. Hierdoor is er een groot aanbod aan verschillende karts. Alle karts zijn te huur per 10 minuten.

Bambini Kart voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar oud. De Bambini haalt een topsnelheid van 45 kilometer per uur. Behoorlijk hard voor een 6 jarige dus. De prijs per 10 minuten voor de Bambini is 8 euro. 

9 ks kart is voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Deze karts gaan op topsnelheid 70 kilometer per uur. Deze 9 ks karts kost per 10 minuten ongeveer 13,50 euro.

13 ks kart is voor kinderen vanaf 16 jaar en ouder. Deze karts gaan op topsnelheid 90 kilometer per uur. En is voor kinderen die al wel wat cross ervaring hebben. Deze karts kosten per 10 minuten ongeveer 17,50 euro.

SuperKart is voor volwassenen en dus 18 plus. Deze karts gaan op topsnelheid maar liefst 115 kilometer per uur. Deze kart is dus voor ervaren rijders. Deze karts zijn dan ook het duurst en kosten per 10 minuten 21,50 euro. 

Regels Motodrom Porec

Natuurlijk zijn er ook regels tijdens het karten. Wel zijn deze iets soepeler dan dat we in Nederland gewend zijn. We zullen de regels opsommen:

 • een helm is verplicht (gratis helm te huur bij Motodrom Porec)
 • niet onder invloed van drank of drugs rijden.
 • gesloten schoenen of sneaker (geen slippers)
 • langer haar moet in een staart en in het shirt
 • broekzakken leeg
 • remmen links / gaspedaal is rechts niet tegelijk indrukken!
 • fair play (geen opzettelijk botsen of afsnijden)
 • veiligheid staat voorop!

Cross Kart Motodrom Porec

Naast de kartbaan ligt een kartcross baan op zand. De kartcross baan heeft weer eigen buddy’s en karts. Het toffe is dat er ook in de avond geracet kan worden. 

Ook de Cross Kart is voor alle leeftijden beschikbaar op verschillende niveau’s.

Onderstaande prijzen zijn voor een rit van 10 minuten zonder meettijd. De Cross Karts:

 • Bambini cross kart is voor kinderen en kost 60 kuna per 10 minuten
 • Two Seater is voor twee personen (ouder en kind). Deze kart kost per 10 minuten 170 kuna
 • One Seater is voor volwassenen en kost per 10 minuten 140 kuna. 

Ongeveer de zelfde regels als bij de kartbaan gelden hier ook. Veiligheid voorop! 

Paintballen bij Motodrom Porec

Paintballen met je vakantie maten in Porec bij Motodrom. Hier hoeven we niet veel woorden aan vuil te maken. Lekker op elkaar schieten en sportief bezig zijn. Er worden twee producten aangeboden:

 • 100 ballen voor 150 kuna in “team play”
 • 60 ballen voor 60 kuna in “only shooting”

Quad huren bij Motodrom Porec

Na een aantal proef rondjes op de Quad ga je een 15 kilometer tour aan. Crossen over de bospaden op een Yamaha of Kawasaki. 

Yamaha 90 cc
Yamaha 125 cc
Yamaha 300 cc
Kawasaki 300 cc

Adventure Park "SkyFox" in Porec

Het Adventure Park “SkyFox” is een park dat gebouwd is in 2015 in een eikenbos. Het Adventure Park is de modernste in heel Istrië. In het park wordt veel bewogen en kracht gebruikt.

Op het park is er plek voor maar liefst 100 personen. Er zijn verschillende soorten programma’s die in groepen afgewerkt worden. Lekker sociaal voor de kinderen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *