Rijeka Kroatië in de provincie Istrië. De stad Rijeka is de twee na grootste stad van Kroatië. Rijeka staat bekend om haar goede restaurants, uitgaan, cultuur, charme en carnaval.

De stad Rijeka telt ongeveer 130.000 inwoners. En ligt op 90 kilometer afstand van de stad Porec Kroatië. Een vakantie in Porec is de grote stad goed te bereiken.

De stad ligt direct aan de Adriatische Zee. En tegenover de stad zijn de kleine Krk eilanden te vinden.

Uitgaan in Rijeka

De stad Rijeka in Kroatië is groot en daarom ook veel plekken om een drankje te doen. Als je toch in Rijeka bent wil je natuurlijk wel op een goede locatie feesten of wat drinken.

Rijeka Campings

In de stad en omgeving zijn eigenlijk geen campings te vinden. De campings die vlakbij Rijeka liggen zijn een stuk buiten de stad gevestigd.

Dit kunnen we dus ook niet meer echt rekenen als Rijeka. Wel zijn er kleine staanplaatsen waar je enkele nachten kan verblijven met tent of caravan.

Wel zijn er in de stad voldoende hotels en appartementen voor een luxe verblijf. Voor een appartement kan er het best gekozen worden om deze veilig te boeken bij booking.com.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rijeka Kroatië Centrum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *