Roan.nl is een van de grootste aanbieders in campings in Kroatië en dan met name in Istrië. De grootste en bekendste Porec campings zijn hier te boeken.

De Roan campingvakanties vallen onder de garantie van de SGR en zijn aangesloten bij het ANVR en Calamiteitenfonds. Het boeken van een vakantie via roan.nl is dus veilig. Daarnaast heeft het 724 reviews en een 9 uit een 10.

Op de website van Roan zijn er 11 vakanties te boeken in Istrië. Waaronder de populaire campings zoals Camping Umag, Camping Bijela Uvala en Camping Lanterna.

Roan.nl verhuurt alleen ingerichte stacaravans en tenten.Voor losse staplekken voor een eigen caravan of tent.

De campings van Roan in Istrië

Bij roan.nl zijn veel camping vakanties te boeken. Zo ook in Porec en omgeving. Een kort lijstje met de mogelijkheden van Roan.nl.

Camping Bijela Uvala Istrië Porec

De bekendste van het stel: Camping Bijela Uvala. Het is een grote levendige camping met veel plekken. Sport, strand, zee, zwembaden, restaurants, supermarkt, pinautomaat en nog veel meer is aanwezig.

Het aanbod bestaat voornamelijk uit verschillende luxe stacaravans voor meerdere personen. Vaak met airco, tv, veranda, afwasmachine en kookmogelijkheden. Daarnaast is er een ingerichte lodgetent en bungalowtent te huur met veranda of luifel.

Camping Bi-Village Istrië

Camping Bi-Villag is ook een grote sfeervolle familiecamping. Het heeft meerdere zwembaden voor jong en oud. Voor de kinderen is er een animatieprogramma. De camping ligt vlakbij de stad Pula en Brijuni-eilanden.

De camping heeft een aantal luxe stacaravans met airco, veranda, tv kook attributen en natuurlijk alles wat logisch zou zijn bij de stacaravan. Het unieke zit hem wel dat er een gratis houtskool of gas barbecue aanwezig is.

Iets minder comfort vind je terug in de lodgetent en bungalowtent. Een losse plek boeken is op de roan.nl niet mogelijk Maar ook bij de tenten is een gratis houtskool- of gasbarbecue aanwezig.

Camping Lanterna Premium Resort Porec

Goedverzorgde familie camping in Porec: Camping Lanterna Premium Resort. De camping heeft een familiezwembad met 3 glijbanen en er is overdag en avond animatie. De camping ligt dicht bij de stad Porec. Maar voor een keer uit eten hoef je niet van de camping af. Alles is aanwezig op camping Lanterna. Diverse ingerichte tenten en stacaravans te huur bij camping Lanterna

Camping Park Umag

Ruime staanplaatsen op camping Park Umag. De Camping ligt bij het dorpje Umag. Umag ligt een stukje rijden van Porec Kroatië.

Er is een animatie team aanwezig en een zwembad met een piratenschip. De camping ligt direct aan het strand.

Op roan.nl zijn er alleen stacaravans te huur voor camping Park Umag.

Camping Santa Marina Boutique Istrië

Camping Santa Marina Boutique is een 5 sterren camping. De meeste campings in en omgeving Porec zijn 3 of 4 sterren. Dit zegt iets over deze camping!

Camping Santa Marina Boutigue is gelegen in de plaats Vabriga. Een klein dorpje in het provincie Istrië. Alle faciliteiten op deze camping zijn van een zeer hoog niveau. Het heeft een zwembad met kinderbad en speeltoestellen. Het strand is op ongeveer 800 meter lopen en er gaat een gratis shuttlebus van en naar het strand.

Op de camping kan een ingerichte lodgetent of bungalowtent gehuurd worden.

Camping Valkanela

Camping Valkanela is een grote levenidge camping met een nieuw zwembadcomplex sinds 2016. Redelijk nieuw dus.

De camping is direct gelegen aan de zee en heeft een actief animatieteam voor sport en spel. Op de camping zijn diverse stacaravans, lodgetenten en bungalowtenten te huur.

Camping Polari in Rovinj

Deze camping is er voor jong en oud. Het heeft een ondiep zwembad met ligweide van gras. Camping Polari heeft een kustlijn van 2 kilometer. De ingerichte bungalowtenten staan gezellig bij elkaar. Voor de kinderen is er meerdere keren per week een miniclub.

Camping Savudrija in Savudrija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Categorieën: Accommodaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *