In en omgeving van Porec zijn genoeg gelegenheden om uiteten te gaan. Uiteten in Porec kan op verschillende prachtige locaties en dorpjes. Als je in het bezit bent van een auto, maak hier dan optimaal gebruik van. Uiteten in Porec Kroatië is en hoeft helemaal niet duur te zijn! En helemaal niet als je naar de dorpjes reist. Waar de beste restaurants zitten!

We hebben een mooie lijst voor jou gemaakt met een aantal leuke maar vooral smaakvolle restaurant.

Restaurant Konoba Daniela (mijn favoriet)

Dit restaurant is gelegen in een klein dorpje (Veleniki). Het restaurant ligt op ongeveer 3 kilometer afstand van Porec. Om er te komen rij je over een smalle weg om uit eindelijk in het dorpje Veleniki te komen.

Het restaurant is erg populair bij toeristen en de locals. Dit zegt natuurlijk wat! Konoba Daniela heeft een twee speciale gerechten. Een daarvan is de tartaar. De tartaar wordt bereid aan de tafel zoals te zien is op de foto. Een wat oudere familieman komt met het stukje vlees en verschillende kruiden bij de tafel.

Tip: neem na het eten even een kijkje in de slijterij waar verschillende (zelfgemaakte) wijnen en olie geproefd en gekocht kunnen worden.

2. Bacchus Vinoteka (gezellige straat)

Bacchus Vinoteka is een restaurant in het centrum van Porec in een mooie gezellige straat. Bacchus Vinoteka wordt ook wel het restaurant van de streekgerechten genoemd. Na een dagje shoppen en kijken in het centrum is dit dus een perfecte plek om de dag af te sluiten.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

De mooiste stranden in Istrië

Hier vind je de mooiste stranden van Istrië. Zoals bekend zijn de meeste stranden in Istrië en Porec niet van zand maar van stenen en kiezels.  Het fijne hiervan is dat je niet overal dat Lees verder…

Uncategorized

De meest gestelde vragen over Porec Kroatië!?

Er worden op google veel en vooral rare vragen gesteld. Wij proberen zoveel mogelijk vragen over Porec Kroatië te beantwoorden. Zodat iedereen rustig op vakantie kan. Snellinks na jouw belangrijkste vraag Vind hieronder je vraag Lees verder…

Uncategorized

(oude) Centrum Porec in Kroatië

Porec centrum is een oud Romeinse plaats. Porec ligt in de provincie van Istrië van Kroatië.  Porec is een zeer oude stad dat al ouder is dan 2000 jaar. In Porec centrum en omgeving wonen Lees verder…