In en omgeving van Porec zijn genoeg gelegenheden om uiteten te gaan. Uiteten in Porec kan op verschillende prachtige locaties en dorpjes. Als je in het bezit bent van een auto, maak hier dan optimaal gebruik van. Uiteten in Porec Kroatië is en hoeft helemaal niet duur te zijn! En helemaal niet als je naar de dorpjes reist. Waar de beste restaurants zitten!

We hebben een mooie lijst voor jou gemaakt met een aantal leuke maar vooral smaakvolle restaurant.

Product

  1. Restaurant Konoba Daniela (mijn favoriet)

Dit restaurant is gelegen in een kleindorpje (Veleniki). Het restaurant ligt op ongeveer 3 kilometer afstand van Porec. Om er te komen rij je over een smalle weg om uit eindelijk in het dorpje Veleniki te komen.

Het restaurant is erg populair bij toeristen en de locals. Dit zegt natuurlijk wat! Konoba Daniela heeft een twee speciale gerechten. Een daarvan is de tartaar. De tartaar wordt bereid aan de tafel zoals te zien is op de foto. Een wat oudere familieman komt met het stukje vlees en verschillende kruiden bij de tafel.

Tip: neem na het eten even een kijkje in de slijterij waar verschillende (zelfgemaakte) wijnen en olie geproefd en gekocht kunnen worden.

2. Bacchus Vinoteka (gezellige straat)

Bacchus Vinoteka is een restaurant in het centrum van Porec in een mooie gezellige straat. Bacchus Vinoteka wordt ook wel het restaurant van de streekgerechten genoemd.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

(oude) Centrum Porec in Kroatië

Porec centrum is een oud Romeinse plaats. Porec ligt in de provincie van Istrië van Kroatië. Porec is een zeer oude stad dat al ouder is dan 2000 jaar. In Porec centrum en omgeving wonen Lees verder…

Uncategorized

Met de auto, caravan of camper naar Kroatië (Porec)

Met de auto, caravan of camper naar kroatië / Porec? Dit kan zeker! Vanaf Utrecht is het ongeveer slechts 1.400 kilometer naar het populaire plaatsje Porec in Kroatië. De meeste mensen die naar een camping Lees verder…