uitgaan in porec de clubs en discotheken

Uitgaan in Porec is zeker aan te raden. Elk jaar gaan er veel jongeren met groepen naar Porec. Dit omdat er in Porec goed gefeest kan worden!

Daarnaast gaan er veel jongeren met ouders mee op vakantie omdat uitgaan in Porec super is.

In Porec zijn veel verschillende discotheken en clubs die doorgaan tot in de late uurtjes. Waaronder enkele zeer unieke! Nederland zou hier wat van kunnen leren.

De populairste discotheken/clubs zijn Bybloss, Club Villa en Saint & Sinner. De prijzen in de clubs van Porec zijn ongeveer hetzelfde als in Nederland.

Inhoudspagina Uitgaan in Porec

Een mooi lijstje van verschillende clubs. Allemaal in en rondom Porec centrum! Super voor jongeren en veelal goed bereikbaar met de goedkope taxi’s.

club byblos in porec

Uitgaan in ByBlos Club Porec

Dit is wellicht de populairst club in porec. ByBlos is een van de grootste clubs in Kroatië. En misschien wel de uniekst! Club ByBlos is een open lucht discotheek dat 4000 vierkante meter groot is. De club gaat tot in de laten uren door. Bij ByBlos geldt zeker geen zit cultuur. De dansvloer is in het hoogseizoen drukbezet met verschillende nationaliteiten.

Muziek ByBlos

In ByBlos komen er vaak verschillende bekende en onbekende DJ’s. Elke dag van de week is er een andere muziekstijl. Op de website van Byblos staat een agenda. Deze agenda geeft de DJ per dag aan en welke muziekstijl er gedraaid gaat worden.

Drank in ByBlos

In ByBlos is bijna echt alles wel te krijgen. Heineken bier, cocktails, flessen en shots. Voor een totaal lijst zie de website van ByBlos. Alles wat ze hebben staat er op inclusief de verkoopprijs.

Club ByBlos biedt verschillende VIP-tafels aan. Gold, Silver en Black tables, allemaal met verschillende opties. Als er een VIP tafel geboekt wordt kan er zo doorgelopen worden zonder in de rij te staan.

Er wordt een standaardprijs betaald voor een tafel. Bij deze tafel krijg je 1 fles drank en frisdrank.

Vervoer ByBlos

Het vervoer naar ByBlos vanaf camping, hotel of appartement is goed. De taxi’s zijn goedkoop en staan direct klaar. Daarnaast biedt ByBlos speciaal vervoer aan voor een aantal campings, waaronder Camping Bijela Uvala.

Als je van uitgaan houdt is club ByBlos zeker een aanrader. Mensen die minderjarig zijn komen er vaak gemakkelijk in. Dit geldt voor bijna alle clubs in Porec.

villa club porec kroatie porec

Uitgaan in Club Villa Porec

Club Villa Porec is een discotheek direct aan het strand met een pier. Net zoals ByBlos is Club Villa ook een openluchtdiscotheek. De discotheek bestaat uit 2 lagen. De onderste laag is direct aan het water. 

Hier staan banken, stoelen en tafels. Boven staat de DJ zijn hitjes te draaien. Hier wordt gedanst en zit de bar.

Club Villa ligt vlakbij het stadje Porec. Hierdoor komen veel jongeren uit Porec feest vieren in Club Villa. In deze club is er ruimte voor 1.000 personen met veel verschillende nationaliteiten.

Club Villa voelt iets klantvriendelijker aan dat de grote club Byblos. De prijzen bij Club Villa zijn wat vriendelijker geprijsd en de gemiddelde leeftijd licht wat lager.

In het stadje zijn voldoende taxi’s die jullie goedkoop terug brengen naar de camping, appartement of hotel.

Uitgaan in Saint & Sinner

Club Saint & Sinner ligt aan de waterkant en is voor de helft een half openluchtclub. Club Saint & Sinner ligt in het centrum van Porec. De club is geopend vanaf 22:00 uur tot 4:00 in de nacht. Net als bij ByBlos kan er een VIP-tafel gehuurd worden. Deze dient vooraf gereserveerd te worden.

De Saint & Sinner club is voor de mensen die houden van clubmuziek. De club heeft net als vele ook een aantal sexy danseressen.

Net zoals Byblos is deze club iets duurder dan de gemiddelde club in Porec. Houdt hier dus rekening mee. In het stadje zijn voldoende taxi’s die jullie goedkoop terug brengen naar de camping, appartement of hotel.

Andere Clubs/discotheken in Porec:

Nog een aantal clubs waar ook overdag een drankje gedronken kan worden:
 

Club Plava
Cafe Del Mar
Epoca

Club Plava

Club Plava ligt in het centrum en is een van de oudste clubs in Porec. In Club Plava is ongeveer plek voor maar liefst 1.000 man. Club Plava trekt veel verschillende nationaliteiten. Naast de vrouwelijke dansers zoals in elke club heeft Club Plava ook mannelijke dansers. Dit maakt Club Plava wel wat uniek en daarmee direct wat duurder.

Epoca

Epoca ligt net zoals de vele clubs in het centrum van Porec. De club ligt direct aan zee en de boulevard. Drink overdag of in de avond een van de lekkere cocktails. Bij Epoca zijn overdag de coffees erg populair.

Cafe Del Mar

Een cafeetje in het centrum van Porec aan de boulevard. Het café is overdag geopend maar ook tot in de late uurtjes geopend. Overdag kan er een lekker ijsje of drankje gedronken worden. De prijzen liggen redelijk hoog vanwege de mooie locatie aan het water.

Onze ervaring

Een keer Byblos en Club Villa moet je een keer meegemaakt hebben. Byblos is een echte discotheek zoals we dat vroeger mini Nederland heel veel hadden. Veel diverse nationaliteiten wat wij als erg fijn ervaren hebben.

Categorieën: Activiteiten in Porec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Activiteiten in Porec

Bezoek een stad of dorp in en omgeving Porec Kroatië

Leuke excursies die je vanuit Porec kunt doen Porec is een oude en gezellige kustplaats in Kroatië met een rijke geschiedenis. Het stadje heeft een mooi oud centrum waar je hele dagen kunt rond slenteren. Lees verder…

Activiteiten in Porec

Wat is er allemaal te doen in de buurt van Porec?

Een leuke vakantie bestemming in Kroatië is Porec. Porec ligt aan de Adriatische kust en is echt een heerlijke badplaats om te bezoeken. Je vindt er cultuur, mooie natuur en heerlijke stranden. Ga er met Lees verder…

Activiteiten in Porec

Bezoek de Baredine Grot in de regio van Umag

Eventjes klaar met de hitte in Kroatië? Bezoek dan eens de Baredine Grot in de regio van Umag. Het is een bijzondere grot waar bijzondere waterdieren leven. Daarnaast zijn er bijzondere druipsteen formaties te bewonderen. Lees verder…