uitgaan in porec de clubs en discotheken

Uitgaan in Porec is zeker aan te raden. Elk jaar gaan er veel jongeren met groepen naar Porec. Dit omdat er in Porec goed gefeest kan worden!

Daarnaast gaan er veel jongeren met ouders mee op vakantie omdat uitgaan in Porec super is.

In Porec zijn veel verschillende discotheken en clubs die doorgaan tot in de late uurtjes. Waaronder enkele zeer unieke! Nederland zou hier wat van kunnen leren.

De populairste discotheken/clubs in Porec zijn Bybloss, Club Villa en Saint & Sinner. De prijzen in de clubs van Porec zijn ongeveer hetzelfde als in Nederland.

Club Villa, Bybloss en Meer in Porec

Een mooi lijstje van verschillende clubs. Allemaal in en rondom Porec centrum! Super voor jongeren en veelal goed bereikbaar met de goedkope taxi’s.

club byblos in porec

Uitgaan ByBlos Club in Porec

Dit is wellicht de populairst club in porec. ByBlos is een van de grootste clubs in Kroatië. En misschien wel de meest uniekst!

Club ByBlos is een open lucht discotheek dat 4000 vierkante meter groot is. De club gaat tot in de laten uurtjes door.

Bij ByBlos geldt zeker geen zit cultuur. De dansvloer is in het hoogseizoen drukbezet met verschillende nationaliteiten uit Europa.

Muziek in Club ByBlos Porec

In ByBlos komen er vaak verschillende bekende en onbekende DJ’s. Elke dag van de week is er een andere muziekstijl. Op de website van Byblos staat een agenda. Deze agenda geeft de DJ per dag aan en welke muziekstijl er gedraaid gaat worden.

Drank in club ByBlos in Porec

In ByBlos is bijna echt alles wel te krijgen. Heineken bier, cocktails, flessen en shots. Voor een totaal lijst zie de website van ByBlos. Alles wat ze hebben staat er op inclusief de verkoopprijs.

Club ByBlos biedt verschillende VIP-tafels aan. Gold, Silver en Black tables, allemaal met verschillende opties. Als er een VIP tafel geboekt wordt kan er zo doorgelopen worden zonder in de rij te staan.

Er wordt een standaardprijs betaald voor een tafel. Bij deze tafel krijg je 1 fles drank en frisdrank.

Vervoer naar ByBlos in Porec

Het vervoer naar ByBlos vanaf camping, hotel of appartement is goed. De taxi’s zijn goedkoop en staan direct klaar. Daarnaast biedt ByBlos speciaal vervoer aan voor een aantal campings, waaronder Camping Bijela Uvala.

Als je van uitgaan houdt is club ByBlos zeker een aanrader. Mensen die minderjarig zijn komen er vaak gemakkelijk in. Dit geldt voor bijna alle clubs in Porec. Loop dan wel met een groepje die wel de leeftijdsgrens heeft van 18+.

Hieronder nog een tof filmpjes van DJ Grupa Vigo in Club Byblos in Porec!

Uitgaan in Club Villa in Porec

villa club porec kroatie porec

Club Villa in Porec is een discotheek direct aan het strand met een pier. Net zoals ByBlos is Club Villa ook een open lucht discotheek. Club Villa in Porec rekent geen entreekosten. En de locatie is vlak bij het centrum van Porec. De club is zeker een van de betere clubs in Porec en omgeving.

Club Villa in Porec Kroatië

uitgaan in porec de clubs en discotheken

De discotheek bestaat uit 2 lagen. De onderste laag is direct aan het water.  Hier staan banken, stoelen en tafels. Waar je even rustig een drankje kan drinken. Boven staat de DJ zijn hitjes te draaien. Hier wordt gedanst en zit de bar.

Club Villa ligt vlakbij het stadje Porec. Hierdoor komen veel jongeren uit Porec feest vieren in Club Villa. In deze club is er ruimte voor 1.000 personen met veel verschillende nationaliteiten.

Club Villa voelt iets klantvriendelijker aan dat de grote club Byblos. De prijzen bij Club Villa zijn wat vriendelijker geprijsd en de gemiddelde leeftijd licht wat lager. Hier komen de lokale jongeren ook en heerst een relaxte sfeer.

Hieronder nog een tof filmpjes van Club Villa in Porec Kroatië!

Vervoer van en naar Club Villa in Porec

In het stadje zijn voldoende taxi’s die jullie goedkoop terug brengen naar de camping, appartement of hotel. Een taxi in Porec is goedkoop. Daarnaast is de afstand van de camping, appartement of hotel vaak dichtbij en niet meer dan 10 kilometer. De kosten zijn dus minimaal als je met 4/5 personen een taxi pakt.

Uitgaan in Saint & Sinner

Club Saint & Sinner ligt aan de waterkant en is voor de helft een half openluchtclub. Club Saint & Sinner ligt in het centrum van Porec. De club is geopend vanaf 22:00 uur tot 4:00 in de nacht. Net als bij ByBlos kan er een VIP-tafel gehuurd worden. Deze dient vooraf gereserveerd te worden.

De Saint & Sinner club is voor de mensen die houden van clubmuziek. De club heeft net als vele ook een aantal sexy danseressen.

Net zoals Byblos is deze club iets duurder dan de gemiddelde club in Porec. Houdt hier dus rekening mee. In het stadje zijn voldoende taxi’s die jullie goedkoop terug brengen naar de camping, appartement of hotel.

Andere Clubs/discotheken in Porec

Nog een aantal clubs waar ook overdag een drankje gedronken kan worden: 
  • Club Plava
  • Cafe Del Mar
  • Epoca

Club Plava in Porec

Club Plava ligt in het centrum en is een van de oudste clubs in Porec. In Club Plava is ongeveer plek voor maar liefst 1.000 man. Club Plava trekt veel verschillende nationaliteiten.

Naast de vrouwelijke dansers zoals in elke club heeft Club Plava ook mannelijke dansers. Dit maakt Club Plava wel wat uniek en daarmee direct wat duurder.

Epoca in Porec

Epoca ligt net zoals de vele clubs in het centrum van Porec. De club ligt direct aan zee en de boulevard. Drink overdag of in de avond een van de lekkere cocktails. Bij Epoca zijn overdag de coffees erg populair.

Cafe Del Mar in Porec

Een cafeetje in het centrum van Porec aan de boulevard. Het café is overdag geopend maar ook tot in de late uurtjes geopend.

Overdag kan er een lekker ijsje of drankje gedronken worden. De prijzen liggen redelijk hoog vanwege de mooie locatie aan het water.

Onze ervaring

Een keer Byblos en Club Villa moet je een keer meegemaakt hebben. Byblos is een dikke discotheek wat een unieke ervaring is. Club Villa is een gezellige en fijne club voor gemiddeld jongere bezoekers dan Byblos.

Beide clubs hebben veel diverse nationaliteiten wat wij als erg fijn ervaren hebben. We begrijpen dat veel volwassen jongeren mee gaan met ouders op vakantie naar Porec. En natuurlijk groepen jongeren de kant van Porec steeds beter weten te vinden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *