uitgaan in porec de clubs en discothekenUitgaan in Porec is zeker aan te raden. Elk jaar gaan er veel jongeren met groepen naar Porec. Dit omdat er in Porec goed gefeest kan worden!

Daarnaast gaan er veel jongeren met ouders mee op vakantie omdat uitgaan in Porec super is.

In Porec zijn veel verschillende discotheken en clubs die doorgaan tot in de late uurtjes. Waarvan enkele zeer unieke! Nederland zou hier wat van kunnen leren.

De populairste discotheken/clubs zijn Bybloss, Club Villa en Saint & Sinner. De prijzen in de clubs van Porec zijn ongeveer hetzelfde als in Nederland.

Inhoudspagina Uitgaan in Porec

Een mooi lijstje van verschillende clubs. Allemaal in en rondom Porec centrum!

Uitgaan in ByBlos Club Porec

Dit is wellicht de populairst club in porec. ByBlos is een van de grootste clubs in Kroatië. En misschien wel de uniekst! Club ByBlos is een open lucht discotheek dat 4000 vierkante meter groot is. De club gaat tot in de laten uren door. Bij ByBlos geldt zeker geen zit cultuur. De dansvloer is in het hoogseizoen drukbezet met verschillende nationaliteiten.

Muziek ByBlos

In ByBlos komen er vaak verschillende bekende en onbekende DJ’s. Elke dag van de week is er een andere muziekstijl. Op de website van Byblos staat een agenda. Deze agenda geeft de DJ per dag aan en welke muziekstijl er gedraaid gaat worden.

Drank in ByBlos

In ByBlos is bijna echt alles wel te krijgen. Heineken bier, cocktails, flessen en shots. Voor een totaal lijst zie de website van ByBlos. Alles wat ze hebben staat er op inclusief de verkoopprijs.

Club ByBlos biedt verschillende VIP-tafels aan. Gold, Silver en Black tables, allemaal met verschillende opties. Als er een VIP tafel geboekt wordt kan er zo doorgelopen worden zonder in de rij te staan.

Er wordt een standaardprijs betaald voor een tafel. Bij deze tafel krijg je 1 fles drank en frisdrank.

Vervoer ByBlos

Het vervoer naar ByBlos vanaf camping, hotel of appartement is goed. De taxi’s zijn goedkoop en staan direct klaar. Daarnaast biedt ByBlos speciaal vervoer aan voor een aantal campings, waaronder Camping Bijela Uvala.

Als je van uitgaan houdt is club ByBlos zeker een aanrader. Mensen die minderjarig zijn komen er vaak gemakkelijk in. Dit geldt voor bijna alle clubs in Porec.

Uitgaan in Club Villa Porec

Club Villa Porec is een discotheek direct aan het strand met een pier. Net zoals ByBlos is Club Villa ook een openluchtdiscotheek. De discotheek bestaat uit 2 lagen. De onderste laag is direct aan het water. Hier staan banken, stoelen en tafels. Boven staat de DJ zijn hitjes te draaien. Hier wordt gedanst en zit de bar.

Club Villa ligt vlakbij het stadje Porec. Hierdoor komen veel jongeren uit Porec feest vieren in Club Villa. In deze club is er ruimte voor 1.000 personen met veel verschillende nationaliteiten.

villa club porec kroatie porec

Uitgaan in Saint & Sinner

Club Saint & Sinner ligt aan de waterkant en is voor de helft een half openluchtclub. Club Saint & Sinner ligt in het centrum van Porec. De club is geopend vanaf 22:00 uur tot 4:00 in de nacht. Net als bij ByBlos kan er een VIP-tafel gehuurd worden. Deze dient vooraf gereserveerd te worden.

De Saint & Sinner club is voor de mensen die houden van clubmuziek. De club heeft net als vele ook een aantal sexy danseressen.

Andere Clubs/discotheken in Porec:

– Club Plava
– Cafe Del Mar
– Epoca

Club Plava

Club Plava ligt in het centrum en is een van de oudste clubs in Porec. In Club Plava is ongeveer plek voor maar liefst 1.000 man. Club Plava trekt veel verschillende nationaliteiten. Naast de vrouwelijke dansers zoals in elke club heeft Club Plava ook mannelijke dansers. Dit maakt Club Plava wel wat uniek en daarmee direct wat duurder.

Epoca

Epoca ligt net zoals de vele clubs in het centrum van Porec. De club ligt direct aan zee en

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

Uiteten in Porec Kroatië

In en omgeving van Porec zijn genoeg gelegenheden om uiteten te gaan. Uiteten in Porec kan op verschillende prachtige locaties en dorpjes. Als je in het bezit bent van een auto, maak hier dan optimaal Lees verder…

Uncategorized

(oude) Centrum Porec in Kroatië

Porec centrum is een oud Romeinse plaats. Porec ligt in de provincie van Istrië van Kroatië. Porec is een zeer oude stad dat al ouder is dan 2000 jaar. In Porec centrum en omgeving wonen Lees verder…