Umag Istrë Kroatië campings, hotels, villa’s en appartementen. De beste, goedkoopste en mooiste accommodaties van Umag Kroatië.

Umag Istrië Kroatië Campings

In Umag Kroatië zijn 3 campings die er echt toe doen. Camping Stella Maris, Camping Park Umag en Camping Findia. Niet allemaal direct in de plaats zelf maar er een stukje buiten. Bijna alle toeristen in Umag komen of hebben een auto mee. Naar de stad is het een klein stukje rijden.

Camping Stella Maris Umag

Camping Stella Maris is een 4 sterren camping in Umag Istrië. Een camping met een mooi groot zwembad en ingerichte kinderspeelplaatsen. Het Stella Maris Resort heeft alles voor een heerlijke zomervakantie. Bars, clubs, restaurants, winkels en meer.

De camping ligt op 2 kilometer afstand van de plaats Umag. Camping Stella Maris heeft plek voor ongeveer 2.000 gasten. De camping ligt direct aan het strand en heeft meerdere zwembaden.

Camping Stella Maris Umag Voorzieningen

Op de camping zijn diverse restaurants te vinden. Pizza’s, hamburgers,  pasta, verse vis of toch een goed stuk Balkan vlees.

Verder is er een verkoop van groente en fruit, bakker, ijs, supermarkt en een geldautomaat aanwezig. Op Camping Stella Maris is WiFi gratis en op diverse plekken te gebruiken.

De camping heeft 5 verschillende sanitaire blokken met voorziening voor babys. De sanitaire blokken zijn voorzien van douches, wastafels, wasmachines en afwasplaatsen.

Strand en Zwembaden Camping Stella Maris

De zee ligt direct aan de camping Stella Maris Umag. De zee heeft een blauwe vlag. Dit betekend dat de zee erg schoon is. Op de camping zijn er zwembaden voor jong en oud. Voor jong zijn er verschillende speeltoestellen en goed zicht voor de ouders.

Animatie en Entertainment

Op de camping zijn een aantal kinderspeelplaatsen. Er is een Mini Club voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud.

Voor de oudere kinderen en ouders is er een activiteiten programma. Een aantal activiteiten zijn diverse sportprogramma’s, keep fit en aqua aerobics.

In de avond is er meermaals per week een live optreden. Feesten met de andere vakantiegangers. De georganiseerde activiteiten op de camping zijn beschikbaar van 18-6 tot en met 9-9.

Strandvolleybal veld, hardloopbaan, mini golf, adrenalinepark en buiten de camping veel snelle en sport activiteiten te doen.

Huisdieren op Camping Stella Maris

Huisdieren zijn toegestaan op Camping Stella Maris. Maar niet overal op de camping. Een aantal percelen en stacaravans op de camping in zone B zijn huisdieren toegestaan.

De bijbetaling voor een huisdier bedraagt 98 KUNA. Dit is ongeveer 13 euro per huisdier per dag. Op de camping zijn huisdier douches aanwezig. De huisdieren mogen niet los rond lopen en altijd onder toezicht zijn.

Uit eten? Dan is de hond niet welkom in het restaurant. Naar het strand met je huisdier? Dat kan, er is een aparte plaats voor de huisdieren.

Camping Park Umag

Camping Park Umag in Istrië Kroatië. De camping Park Umag is een van de populairste camping in Umag voor Nederlanders. Net zoals zoveel campings in Istrië zijn deze groot en met alle voorzieningen die je maar wenst. Diverse buitenzwembaden, camping direct aan strand, gratis WiFi, animatie voor kinderen en ouderen, winkels, supermarkt en diverse restaurants en snacks.

Categorieën: Accommodaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *