Vliegen naar Porec, Vliegen op PulaPorec heeft helaas geen vliegveld. Wel heeft Pula een vliegveld. Pula ligt op slechts 55 kilometer van Porec. 

Om vervolgens de auto of bus te nemen.Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die directe vluchten aanbieden.

Het vliegveld van Porec is niet heel groot en dus overzichtelijk. Verdwalen of familie niet vinden op het vliegveld is dus onmogelijk. 

Inhoudsopgave Vliegen naar Porec (vliegen op Pula)

De stad Porec heeft geen vliegveld. Het dichtstbijzijnde luchthaven bij Porec is Pula Airport. Het is een klein vliegveld en met seizoensgebonden vluchten. Enkele budget luchtvaartmaatschappijen vliegen op Pula Airport wat het interessant maakt om te vliegen.

De afstand van Pula airport naar Porec is ongeveer 50 kilometer. Er is een busstation die een pendeldienst heeft van Pula naar Pula busstation. Deze busrit kost 30 kuna per rit. Vervolgens moet er overgestapt worden op de normale buslijn naar Porec. Deze rit kost 60 kuna.

> Vanaf waar vliegen op Pula/Porec

> Goedkoop vliegen op Pula

> Auto huren op het vliegveld van Pula

Vanaf waar vliegen op Pula/Porec?

Er is helaas nog niet heel veel vliegaanbod vanuit Nederland. Enkel Transavia, TUIFly en Croatia Airlines vliegt op Pula. Ondanks dat kan er bijna elke dag naar Pula gevlogen worden.

  • Transavia vliegt vanaf Den Haag en of Rotterdam, op vliegveld Pula Kroatië. Dit is een directe vlucht en doet er slechts 2 uurtjes over.
  • Croatia Airlines vliegt vanaf Schiphol (AMS). Dit is ook een direct vlucht. En doet er ook 2 uur over.
  • Voor TUIFly geldt hetzelfde en vliegt net zoals Croatia Airlines vanaf Schiphol (AMS).

Er kan vanaf het buitenland gevlogen worden. Zo kan er vanaf Brussel en Bremen met een directe vlucht op Pula gevlogen worden.

De drie luchtvaartmaatschappijen zijn over het algemeen erg duur in de zomermaanden. Zo kost een enkeltje al snel meer dan 150 euro! Het volgende kopje laat zien hoe je goedkoper naar Pula vliegt.

Goedkoop vliegen op Pula (Porec)

Andere opties, goedkopere opties? Zeker! Er kan vanaf België of Duitsland met een directe vlucht op Pula (Porec) gevlogen worden.

Ryanair de budget luchtvaartmaatschappij biedt een goedkoper alternatief dan de Nederlandse vluchten. Zo kan er met regelmatig checken van de vluchten een koopje geboekt worden in vergelijk met de Nederlandse vluchten.

Ryanair vliegt vanaf België …. chorlol op vliegveld Pula. Deze vlucht is iets minder lang dan dat die vanaf Nederland. Het vliegveld …. is goed te bereiken met het openbaar vervoer of auto.

Daarnaast vliegt Ryanair vanaf Duitsland …. op Pula. Deze vlucht duurt 2 uur. Het vliegveld in Duitsland is lastiger te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Nederland. Wel is het goed te doen met de auto met voldoende parkeerplaatsen.

pula airport

Auto Huren op het Vliegveld van Pula

Op Pula Airport zijn er verschillende autoverhuurbedrijven. Deze zitten allemaal in de aankomst hal of omgeving van het vliegveld. De auto’s kunnen vooraf maar ook op het vliegveld zelf geboekt worden.

De keuze uit verhuurbedrijven is groot. Er zijn meer dan 15 autoverhuurbedrijven. Zo zijn er enkele bekende verhuurbedrijven die ook in Nederland gevestigd zijn. Denk aan Sixt, Europcar en Hertz. De keuze uit verschillende auto’s is dus ook reuze. Liever een budget auto of toch een luxere auto?

Een budget car is al vanaf 30 euro te huren in het hoofdseizoen. Toch voor iets luxer? Een BMW 5-serie voor een vanaf prijs van 1.000 euro per week. Of een dikke Range Rover Sport met een vanaf prijs 1.600 euro per week.

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *